Kaarinan vihreät on asettanut ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään kuntavaaleihin. Mukana on sekä uusia ehdokkaita että nykyisiä päättäjiä. Monia ehdokkaita yhdistävät kasvatukseen, koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvä osaaminen sekä rakkaus luontoon ja kulttuuriin.

Tulevissa kunnallisvaaleissa Vihreät nostavat koulutuksen ja varhaiskasvatuksen lipun salkoon: lapsissa on tulevaisuus. Kaarinan keväällä valittava valtuusto kohtaa sosiaali- , terveys- ja maakuntauudistuksen astuessa voimaan vuoden alusta 2019 aivan uudenlaisen kuntatilanteen. Kuntiin jäävät keskeisinä kokonaisuuksina koulutus ja varhaiskasvatus sekä maankäytön suunnittelu eli kaavoitus. Kaarinan vihreät rakentaa vaaleihin vahvaa ehdokaslistaa, jonka jäsenet korostavat tulevaisuuden näkökulmaa ja rohkeutta toimia luonnon ja ihmisten hyvinvoinnin puolesta.

Kaarinan vihreät toivottavat ehdokaslistalle tervetulleeksi aiemmin Liedon valtuustossa toimineen Minna Vuorio-Lehden. Erikoissuunnittelija ja kasvatustieteiden tohtori asuu Kotimäessä Littoisissa ja työskentelee Turun yliopistossa. Ammattinsa vuoksi julkisuudessa paljon esillä oleva ehdokas on evoluutiopsykologian dosentti Markus Rantala. Hän on kahden tohtoritutkinnon mies ja Kaarinan luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja, jolla on musta vyön taekwondossa. Kaarinaan muuttaneita uusia nimiä ovat perhe- ja mielenterveystyöntekijä Sofia Virta sekä kotiäiti ja puuseppä Eeva Hummelholm. Sofialla on kosketus lapsen ja perheiden arjen haasteisiin työnsä kautta, Eeva kasvattaa itse neljää lasta ja korjaa vanhaa taloa Piikkiössä. Pääluottamusmies ja lehtori Jarkko Saarinen puolestaan on syntyperäinen kaarinalainen, ansioitunut luonnonharrastaja, kalastaja, harrikkamies ja kova pyöräilijä. Kaarinan vihreillä on tällä hetkellä valtuustossa kuusi valtuutettua. Nykyisestä valtuustoryhmästä ehdolle asettuvat tässä vaiheessa neljä valtuutettua: luokanopettaja ja työnohjaaja Terttu Eriksson, valtuustoryhmän puheenjohtajana toimiva rehtori Hannu Rautanen, kaupunginhallituksen ja Varsinais-Suomen maakuntaliiton hallituksen jäsenenä toimiva liiketoimintajohtaja Mari Saario sekä erikoissairaanhoitaja Anneli Suutari. Varavaltuutetuista ehdokkaina ovat valtiotieteiden maisteri ja ympäristönhoitaja Timo Kirjonen sekä fyysikko ja keksijä Niko Porjo. Listan täydentävät filosofian tohtori ja sairaalafyysikko Aaro Kiuru, sekä kaksikielinen järjestelmäasiantuntija ja muusikko Anton Vaaranmaa.