Page 33 - Avoimempi Kaarina - Kaarinen Vihreät
P. 33

Puistot ovat elämää ja kaikkia ihmisiä varten.
kaarinanvihreat.fi
33
hovirannan puisto
Hovirinnan rannasta tehtiin hyvä suunnitelma vuosia sitten. Suunnitelmaa
ei koskaan toteutettu. Rannasta muodostui merellä veneilevien parkkipaikka. Uimaranta siellä on ollut koko ajan kuten saunakin.
Tuhottu ravintola seisoi vuosi sitten rannassa. Nyt kaikki on toisin. Ravintola
on purettu. Rannasta ja puistosta on tehty suunnitelma, minkä toteuttaminen alkaa jo tänä vuonna, kun uutta paviljonkia – saunaa ja ravintolaa - ryhdytään rakentamaan.
Ranta rakennetaan uudelleen ja saamme kaupunkimaisemman merenrannan. Rantatori tulee ravintolan eteen. Runsaat istutukset tekevät paikasta viihtyisän. Skeittialue tehdään isolle nurmikolle. Autoille leikataan rinteeseen parkkialue eikä autoja ole enää rannassa.
Puistoalueelle tulee kaikenikäisille erilaisia harrastuspaikkoja. Alueen rakentaminen vie vuosia, mutta alkuun lähdetään kevään koittaessa, kun lasten leikkipaikan viereen saadaan seniorien kuntopuisto.
Vihreiden mielestä rannan ja puiston rakentaminen harrastuspaikkoineen on hyvä esimerkki , miten puolueet voivat keskenään sovittelemalla päätyä hyvään lopputulokseen. Se ei ole ollut helppoa.
1. Palloilunurmi
2. Leikki- ja senioripuistot
3. Maisemaniitty
4. Extreme - alueet
5. Uimaranta
6. Rantatori ja -ravintola
7. Pysäköinti
8. Venesatama
Kartta kertoo, mitä minnekin on suunniteltu. Kyse on luonnoksesta ja siihen voi vielä tulla muutoksia. Pääkohdat pysyvät.
Äänestä avoimemman kunnan puolesta vaaleissa
9.4.
Ennakkoäänestys 29.3.–4.4.
Kuva: Kaarinan kaupunki


   31   32   33   34   35