Terttu Eriksson

Terttu Eriksson

Kuka olen? Olen 62-vuotias eläkkeellä oleva luokanopettaja Kesämäestä. Työelämää en ole kokonaan jättänyt. Toimin työnohjaajana ja erilaisissa koulutustehtävissä. Kolme lastani ovat jo aikuisia. Vietämme puolisoni kanssa paljon aikaa mökillä ja matkustellen.

Mitä osaan? Opettajana toimiminen on ollut verraton ja mieleinen elämäntyö. Viihdyn lasten kanssa ja tunnen hyvin koulumaailman.

Olen toiminut työni ohella 16 vuotta työsuojeluvaltuutettuna. Se lisäsi tietojani vuorovaikutustaidoista ja työyhteisöjen kehittämisestä.

Olin työnohjaajana opettamisen ohella. Nyt olen keskittynyt enemmän ohjaukseen ja erilaisiin koulutustehtäviin. Haluan olla elinikäinen oppija!

Järjestötyö on minulle tuttua mm. OAJ:n työelämäverkostotoiminta. Suomen työnohjaajien hallituksen jäsenenä olen toiminut kuluneet kaksi vuotta.

Olen ollut 17 vuotta kaupunginvaltuutettuna. Koko tuon ajan olen ollut perusturvalautakunnan jäsen. Tämän alueen asiat ovat tulleet tutuiksi. Vammaisneuvoston kuuluminen jo pitkään on tuonut asiantuntemusta vammaisten asioihin.

Mikä kiinnostaa? Minua kiinnostavat ihmiset niin politiikassa kuin muutenkin. Siksipä etsin itselleni mahdollisuuksia kartuttaa tietoa ja osaamista sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin alueella.

Ihmiselämän moninaiset sävyt, hyväksyvä ja sopuisa yhdessä eläminen, välittäminen ja huolenpito – niistä olen kiinnostunut.

Mihin haluan vaikuttaa? Me poliitikot päätämme asioista kuntalaisten puolesta. Mahdollisimman monien on saatava äänensä kuuluviin.

Haluan ajaa niiden asioita, jotka eivät vielä tai enää osaa itse hoitaa asioitaan. Myös lasten, vanhusten ja vammaisten asiat kiinnostavat.

Reilu, avoin ja oikeudenmukainen Kaarina on minun tavoitteeni. –  Sellainen  kaupunki, jossa ihmisen, luonnon ja kulttuurin on turvallista ja hyvä elää.

Millainen olen? Olen positiivinen uudesta innostuja. Pidän haasteista, joihin suhtaudun luovasti ratkaisuja etsien.

Viihdyn ihmisten parissa ja toimin mielelläni yhdessä. Otan toiset huomioon ja haluan suhtautua jokaiseen kunnioittavasti.

Arvostan kuitenkin omaa rauhaa ja hiljaisuutta. Viihdyn hyvin myös yksin; keskityn itsekseni kasvimaan ihmeisiin, marjastan ja sienestän. Mielenrauha on minulle tärkeää; sitä rakennan sekä itselleni että muille.