Valtuutettu Liinu Leiwo jätti vihreän valtuustoryhmän ja muiden allekirjoittajien valtuustoaloitteen puiden tavoitteellisesta lisäämisestä Kaarinan kaupunkiympäristöön (KNA/1550/10.03.01.01/2024):

”Vihreä valtuustoryhmä esittää, että Kaarina sitoutuu istuttamaan lisää puita Kaarinan kaupunkikuvaan niin, että puiden määrä nousee riittäväksi tutkittujen hyötyjen saamiseksi tulevaisuudessa ja myös minimin yli. Esitämme, että virkahenkilöstö asiantuntemuksellaan laskee tavoitemäärät ja tavoiteajan. Kaarina voisi tehdä yhteistyötä myös yhdistysten, asukkaiden ja yritysten kanssa puunistutusprojektissa ja tehdä siitä Kaarinan yhteisöllisyyttä kasvattavan projektin: Tehdään Kaarinasta paras paikka kasvaa – ja katsoa tulevaisuuteen.

Kaarina, ole esimerkki:
Jos me haluamme tehdä lapsillemme ja lapsenlapsillemme sekä lähiluonnolle hyönteisineen ja pikkulintuineen varmasti hyvän teon, joka voi olla vain ja ainoastaan hyvä, me istutamme puita, joiden varjon alla emme ehdi itse välttämättä istumaan.”