Jukka Lampikoski

Jukka Lampikoski

Kuka olen? Olen 33-vuotias kahden lapsen isä Kaarinan Kuusistosta, tietojenkäsittelyn tradenomi sekä pitkäaikainen yrittäjä. Vapaa-aikani menee lapsien kanssa touhutessa ja tämän lisäksi harrastan mm. frisbeegolffia, jalkapalloa, sählyä, lenkkeilyä ja retkeilyä. Näiden lisäksi harrastuksiini kuuluu viherkasvien kasvatus, tietokone- sekä lautapelit. Olen asunut aiemmin Porissa, Turussa ja nyt Kaarinassa. Pidän todella Kaarinassa asumisesta ja eritoten Kuusistossa jossa olenkin asunut jo muutaman vuoden.

Mikä kiinnostaa? Minua kiinnostavat erityisesti tulevaisuuden haasteet, innovaatiot, tekniikka ja sen soveltaminen ongelmien ratkaisuihin.  Vaaleissa minua kiinnostavat erityisesti koulutus- sekä lapsiperheasiat, viihtyisän elinympäristön kehittäminen sekä kaavoitus asiat jolla saadaan keskustaa yrittäjä ystävälliseksi.

Mihin haluan vaikuttaa? Tavoitteeni on huolehtia, että Kaarinassa huomioitaisiin lapsiperheiden asiat mahdollisimman reilusti, sekä vaalittaisiin lähiluontoamme. Rakennetaan Kaarinaan myös lisää viihtyisää elinympäristöä, jossa voi ulkoilla ja temmeltää. Jokainen lapsi ansaitsee hyvän koulutuksen ja maksuttoman varhaiskasvatuksen.

Luomalla Kaarinaan lisää yrittäjiä luomme myös lisää työpaikkoja. Suurin osa uusista työpaikoista syntyykin pienyrityksiin. Kehitetään Kaarinan keskustasta mielenkiintoinen alue uusia yrityksiä silmällä pitäen sekä kannustetaan ihmisiä uusiksi yrittäjiksi.

Millainen olen?  Reilu, yrittäjähenkinen ja helposti lähestyttävä. Olen kiinnostunut politiikasta ja seuraankin aktiivisesti maailman sekä Suomen politiikkaa, jo tästä syystä näin tarpeelliseksi olla mukana vaikuttamassa.