Aaro Kiuru

202 Kaisa Kraft

Musiikin maisteri, kanttori

Kuka olen? Olen Kaisa Kraft, 41-vuotias kanttori, muusikko, musiikin maisteri , laulunopettaja ja kauppatieteiden opiskelija Littoisista. Olen eronnut, meillä on 9-vuotiaat kolmoset.

Mitä osaan? Minulla on kokemusta musiikin ja kulttuurin alan lisäksi monenlaisista töistä esimerkiksi talouden, opettamisen, erilaisten järjestöjen ja viestinnän alalta. Olen ollut mukana myös opiskelijapolitiikassa.  Koulutukseltani olen musiikin maisteri, laulupedagogi (AMK) ja muusikko. Opiskelen tällä hetkellä kauppatieteiden maisterin tutkintoa Åbo Akademissa. 

Mikä kiinnostaa ja mihin haluan vaikuttaa? Kaarinan asiat kiinnostavat minua erityisesti lasteni kautta. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että myös tulevien sukupolvien  tulevaisuus olisi mahdollisimman valoisa. Varhaiskasvatukseen ja koulutukseen tulisi taata riittävät resurssit. Kaikille koululaisille tulisi taata oppimista tukevat, terveet opiskelutilat.  Myös lasten monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tulisi tukea. Uskon, että ennaltaehkäisevät palvelujen avulla on mahdollista vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Haluan olla lisäämässä päätöksenteon  läpinäkyvyyttä ja avoimuutta. Ekologisuus, humaanisuus ja paikallisuus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Millainen olen? Vapaa-aikani kuluu paljon lasteni kanssa puuhaillessa ja heidän harrastustensa parissa. Omiin harrastuksiini kuuluu laulamisen lisäksi painonnosto, jooga, avantouinti, kävely ja lukeminen. Talvisin pidän myös hiihtämisestä ja kesäisin uimisesta ja tenniksestä. Olen jo nuoresta saakka ollut erittäin kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun olen ehdokkaana kunnallisvaaleissa.  Olen yhteistyökykyinen,  keskusteleva, aikaansaava ja kykenevä laaja-alaiseen asioiden ymmärtämiseen.