Aaro Kiuru

214 Kati Pacheco

Lähihoitaja, siivousalan yrittäjä

Kuka olen? Olen 31-vuotias lähihoitaja, yrittäjä, äiti ja vaimo. Perheen lisäksi tärkeänä asiana elämässäni pidän ympärilläni olevien ihmisten ja yhteisöni hyvinvoinnin lisäämistä. Niin työssä kuin vapaa-ajallani minua ohjaa empaattisuus, sosiaalisuus, ahkeruus sekä päättäväisyys.

Mitä osaan? Olen valmistumiseni jälkeen 2010 mielenterveys- ja päihdealan hoitajana työskennellyt pääasiassa vanhustenhoidon parissa. Suurimmaksi osaksi työskentelin kosketuseristys- sekä saattohoito-osastoilla Turussa ja Kaarinassa. Nyt yrittäjänä toimin siivousalalla. Osaamistani ohjaa työssäni rohkeus, innostavuus ja kyky asettua toisen ihmisen asemaan.

Mikä kiinnostaa? Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa ulkoillen, matkustaen ja  ystäviä tavaten. Olen aina ollut liikunnallinen ja tällä hetkellä juokseminen on minulle tärkeä tapa rentoutua arjen keskellä.

Kuntapolitiikassa kiinnostuksen kohteitani ovat tasa-arvo, kulttuuri, hyvinvointi, yrittäjyys ja yhdenvertaisuus.

Tulevaisuudessa näen itseni ehdottomasti yrittäjänä ja tavalla tai toisella vaikuttamassa yhteisömme hyvinvointiin.

Mihin haluan vaikuttaa? Vaaleissa minulle tärkeitä teemoja ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus, lasten ja nuorten asema sekä hyvinvointi kunnan työpaikoissa sekä kaarinassa yleisesti.

Haluan kuntapolitiikassa ravistaa normeja päätöksenteossa ja tuoda politiikkaa lähemmäs kaikkia kaarinalaisia. Yhteinen päätöksenteko voimaannuttaa ihmisiä ja tuo kaikki lähemmäs toisiaan.

Millainen olen? Luonteeltani olen rauhallinen, määrätietoinen, utelias ja positiivinen. Vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti sosiaalisuuteni joka näyttäytyy sanavalmiutena sekä kyvylläni ottaa kaikki ihmiset huomioon. Tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olen mielestäni hyvä saamaan asiani ja toiveeni ihmisten tietoisuuteen. Olen erittäin innokas oppimaan uutta ja kuuntelemaan muiden mielipiteitä, mietin aina asioiden kääntöpuolet tekemisissäni ja mielipiteissäni.