Aaro Kiuru

212 Beatriz Mahkonen

KTM, palvelupäällikkö

Kuka olen? Olen 46-vuotias kauppatieteiden maisteri. Olen asunut Kaarinan Kesämäessä perheeni kanssa jo yli 20 vuotta. Perheeseni kuuluu rakennusalalla työskentelevä aviomies, kaksi lasta ja kaksi innokasta cavalier-koiraa.

Mitä osaan?  Päivätyössäni saan tehdä monipuolisia asiakaspalvelu-, asiantuntija- ja johtamistehtäviä. Työelämässä olen tottunut ottamaan vastuuta haasteita pelkäämättä. 

Kunnalliseen vaikuttamiseen olen päässyt osallistumaan Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen Säätiön hallituksen jäsenenä ja kaupunkikehityslautakunnan varajäsenenä. Lisäksi toimin hallituksen jäsenenä Kaarinan ja Varsinais-Suomen Vihreissä.

Mikä kiinnostaa? Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, luonnon monimuotoisuudesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa luonto ja puhdas sekä lähellä tuotettu ruoka ovat tärkeässä osassa. 

Harrastan luonnossa liikkumista ja arvostan Kaarinan kaunista ja monipuolista luontoa, josta on pidettävä yhdessä huolta.

Mihin haluan vaikuttaa? 

Haluan olla mukana Kaarinan kunnallisessa päätöksenteossa puolustamassa lasten, nuorten ja ikäihmisten hyvinvointia. Erityisesti viime vuosina koulujen rakennushankkeet eivät ole edenneet parhaalla mahdollisella tavalla. Saisimme edistettyä nopeammin tärkeitä hankkeita paremmalla yhteistyöllä eri puolueiden kesken.

Kunnallisessa päätöksenteossa myös taloudelliset realiteetit ovat tärkeässä osassa ja rahan käytössä päätöksiä ei voi tehdä vain lyhyellä tähtäimellä. Emme voi jättää kohtuuttomasti velkaa tuleville sukupolville. 

On huolestuttavaa, että Kaarinan kaltaisessa kaupungissa esiintyy keskimääräistä enemmän koulukiusaamista- ja syrjintää. Tähän meidän pitää yhdessä löytää ratkaisuja tilanteen parantamiseksi.

Millainen olen: Olen rauhallinen, positiivinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Uskon siihen, että aidolla yhteistyöllä ja avoimuudella saadaan viisaita päätöksiä aikaan. Minulle on tärkeää, että sekä ihmisiä että luontoa kohdellaan arvostavasti.